Hoogte fotografie Eindhoven

Vastgoedfotografie

Uw bedrijfspand beter in beeld.

Vastgoedfotografie van goede kwaliteit zorgt voor een snellere verkoop van vastgoed, dit is uit onderzoek gebleken. Vastgoedfotografie is het professioneel fotograferen van vastgoed objecten. Het fotograferen van interieurs en exterieurs van bedrijfspanden en woningen is een specialiteit van EYE Fotografie.
Hierbij ligt de kracht in het optimaal weergeven van de functionaliteit van een gebouw en de omgeving.

EYE Fotografie fotografeert vastgoed en interieurs voor o.a.: VSR Groep Eindhoven, Bossers Fitters Eindhoven, Rots-Vast groep, Goevaers Groep Best, Geva Vastgoed, Dutchloft, Vireo Vastgoed, Intown Property Berlin.

Wat klanten zeggen over EYE Fotografie:

Rob de Koning, Makelaar RT
Ik maak regelmatig gebruik van de diensten van EYE Fotografie en ben zeer tevreden! Standaard zeer goede kwaliteit foto’s, vlotte communicatie, duidelijke afspraken en snelle levertijden!

Rob De Koning RT

Hoogtefotografie; beter zichtbaar van bovenaf.

Als één van de weinige fotografen in de regio beschikt EYE Fotografie over een hoogtestatief waardoor objecten vanaf grote hoogte (tot 10 meter) gefotografeerd kunnen worden. Dit heeft ondermeer als voordeel dat de ruimte rondom het pand beter zichtbaar wordt, denk hierbij aan de parkeerruimte, een prachtige tuin of zwembad. Uw bedrijfspand of woning springt eruit door gebruik te maken van een hoog standpunt en een ruimtelijke weergave!

No Fly zone? No problem!

Omdat het gebruik van drones aan steeds strengere regelgeving moet voldoen is het gebruik van een hoogtestatief een makkelijk en goedkoper alternatief. In de regio Eindhoven is een groot gebied verboden voor drones. Met name voor professioneel gebruik.

Gebruikt u nog geen hoogtefoto’s? Ervaar zelf het verschil en neem vandaag nog contact op.

Nabewerking en snelle levering.

De vastgoedfoto’s en de interieurfoto’s en de worden handmatig geoptimaliseerd en eventueel geretoucheerd, EYE Fotografie heeft een beeld voor ogen en zorgt ervoor dat het eindresultaat daar ook aan voldoet. Hierdoor is optimale kwaliteit gewaarborgd. U ontvangt een consistente serie foto’s van het bedrijfspand of woning.

EYE Fotografie streeft ernaar om na de dag van de opnamen de beelden binnen 48 uur te verwerken. Het aanleveren van het beeldmateriaal gebeurt digitaal via WeTransfer.

Benieuwd naar de vastgoedfoto’s en snelle levertijd van EYE Fotografie, bekijk de portfolio en vraag een scherpe offerte aan. Klik op “plaats een opdracht” om onze werkwijze te bekijken en een opdracht te plaatsen.

Plan een opdracht in

Floorplanner plattegronden

Floorplanner plattegrond voor website
Floorplanner plattegrond

Behalve voor vastgoedfotografie kunt u ook voor plattegronden gemaakt met Floorplanner kunt u bij EYE Fotografie terecht. Lever geschikte plattegronden aan en wij leveren snel en voor een scherpe prijs plattegronden welke direct te gebruiken zijn op uw website, in uw woningbrochure of op Funda.

Interieur in stijl

Om uw woning sneller te verkopen is het belangrijk dat de inrichting aantrekkelijk is. Het loont vaak de moeite een styliste in te schakelen die dit kan verzorgen. EYE Fotografie Vastgoedfotografie werkt samen met een aantal interieur stylisten en biedt deze extra service aan. Een gestileerde woning laat zich ook beter fotograferen.

Informeer naar de mogelijkheden.