Dronefotografie en -video

Dronefotografie en -video

Dronefotografie en -video. EYE Fotografie is in het bezit van een lichte drone waarmee we sinds de vernieuwde Europese regelgeving boven mensen en bebouwing mogen vliegen. Met deze drone kunnen we tot 4K video opnemen en RAW foto’s met HDR tot 12 megapixels en zelfs 360° foto’s in de lucht.


Attentiewaarde

Dronebeelden hebben een hoge attentiewaarde en laten potentiële klanten met meer aandacht naar jouw project kijken, dit draagt bij aan een betere conversie. Hiermee komt EYE Fotografie tegemoet aan de vraag uit de markt voor vastgoedfotografie en -video. EYE Fotografie is in het bezit van een dronelicentie C1-C3 warmee we mogen vliegen in de open categorie. Voor overige locaties en in no-fly zones of in de buurt van vliegvelden werken we samen met een professionele dronepiloot die veilig en volgens de actuele regelgeving opereert.

 
Drone certificaat Ivo Verschuuren

Ben je ook benieuwd wat dronefotografie en of dronevideo voor jouw (vastgoed)business kan opleveren? Denk aan dronefoto’s op je verkoopsite of je bouwprojecten en vastgoed in beeld vanuit de lucht. Neem contact op voor de mogelijkheden.