Professionele fotografie voor vastgoed – interieur – bedrijf

FOTOGRAFIE IN EIGEN STIJL

We leven in een tijd waarin visuele communicatie in de vorm van fotografie en video een grote rol spelen. Daarom is het belangrijk om herkenbaar te zijn. Dat kan met een eigen stijl van fotograferen. De bedrijfsfotografie bepaalt voor een groot deel de indruk die potentiële klanten van uw bedrijf, product of dienst krijgen. Vaak de eerste indruk.

U wilt toch niet dezelfde foto’s als ieder ander? Met authentiek beeldmateriaal zorgt u als bedrijf voor herkenbaarheid en communiceert u effectiever.

KIES VOOR KWALITEIT met professionele fotografie

Daarnaast is de kwaliteit van de foto’s ook een stuk hoger dan bij afbeeldingen die je bijvoorbeeld van Google leent. Afbeeldingen van Google zijn meestal niet vrij van rechten en bovendien kunt u een boete krijgen als u ze zonder toestemming gebruikt. Natuurlijk is er ook nog AI(Artificial Intelligence). Maar ook daarmee kost het u nu nog veel tijd en er is specifieke kennis nodig om precies het beeld te genereren waarnaar u op zoek bent.


Ik lever met plezier professionele bedrijfsfotografie voor uw onderneming, of het nu gaat om vastgoed, interieur, project, bedrijfsproces, zakelijk portret of productfoto’s en portretten van management en/of medewerkers. 


De foto’s kunnen gebruikt worden op de website, platform, social media of in gedrukte media. Mijn klantenkring bestaat uit MKB bedrijven, internationale bedrijven maar ook zzp-ers.


Laat uw product, dienst of medewerkers professioneel fotograferen en kies voor E Y E Fotografie. Maak vandaag nog een afspraak met Ivo Verschuuren.

PORSCHE BOEK Fotografie en Tekst

Eind 2017 verscheen de eerste druk van mijn boek waarin Porsche-liefhebbers worden geportretteerd.
De titel is Why I Drive Porsche. In het boek lees je de verhalen en zie je heel veel foto’s van Porsche-liefhebbers met hun geliefde Porsche. Bekijk hier foto’s die ik maakte voor dit boek.

Professionele fotografie voor mijn boek Why I Drive Porsche.
Rolf met zijn Porsche 911 in het Boek "Why I Drive Porsche"
Professionele fotografie voor Department Eindhoven
"Ik verkoop geen foto's, maar een unieke manier van kijken"
Ivo Verschuuren
Fotograaf