Vastgoedfotograaf

Vastgoedfotograaf zorgt voor snellere verkoop of verhuur

Vastgoedfotografie van hoge kwaliteit zorgt voor een snellere verkoop van het object, dit is uit onderzoek van Funda gebleken. Als vastgoedfotograaf ben ik gespecialiseerd in het professioneel fotograferen van interieurs en exterieurs van bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen.
Hierbij ligt de kracht in het optimaal in beeld brengen van de ruimtes en functionaliteit van een gebouw en de van de omgeving.

Referenties Vastgoedfotograaf

Ik fotografeer vastgoed en interieurs voor onder andere: Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting, Cushman & Wakefield, Colliers, CBRE, VSR Groep Eindhoven, Vissers & Partners bedrijfsmakelaars, Geva Vastgoed, Q bedrijfslocaties, Adelaer Real Estate.

Hoogtefotografie

Als één van de weinige fotografen in de regio beschikt EYE Fotografie over een hoogtestatief ofwel fotomast waardoor objecten vanaf hoogte (tot 9 meter) gefotografeerd kunnen worden. Dit heeft ondermeer als voordeel dat de ruimte rondom een pand beter zichtbaar wordt, denk hierbij aan de parkeerruimte, een tuin, park of zwembad. Uw bedrijfspand of woning springt eruit. Want het gebruik van een hoog standpunt zorgt voor een ruimtelijke weergave! Verder veroorzaken obstakels minder last. Ook blijven de verticale lijnen van de bebouwing mooi recht. Omdat het gebruik van drones aan strenge regelgeving moet voldoen is het gebruik van een hoogtestatief ofwel fotomast een makkelijk en goedkoper alternatief.

Dus gebruikt u nog geen hoogtefoto’s? Ervaar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact op met dé vastgoedfotograaf in de regio Eindhoven.

Vastgoedfotografie met hoogtefotografie bedrijfspand Tiel
Vastgoedfotografie met hoogtefotografie bedrijfspand Tiel

Drone fotografie of film

Wilt u toch drone fotografie of -video opnamen? Dat kan. Als uw locatie in een gebied ligt waarin gevlogen mag worden in de Open Categorie zet ik mijn eigen drone in. We werken voor grote internationale opdrachtgevers en werken dan ook volgens de Europesche regelgeving voor veilig en verantwoord gebruik van drones. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners die beschikken over alle vergunningen en ontheffingen om te mogen vliegen in de zogenaamde Specific Categorie. Vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

aandacht voor het interieur

Op locatie begint de vastgoedfotograaf niet meteen te fotograferen, eerst willen we een goed beeld krijgen van de indeling en de ruimtes van een vastgoed-object. We fotograferen alleen de meest representatieve ruimten. We zorgen voor veel licht, dus verlichting aan en zonwering open. Nadat de compositie is bepaald, vragen we waar nodig vriendelijk of er hier of daar nog wat kan worden opgeruimd en helpen eventueel een handje mee. We zetten storende objecten als afvalbakken, verdroogde planten, jassen of tassen, buiten beeld. Zorgen indien mogelijk voor opgeruimde bureau’s. We zetten het meubilair recht en schuiven stoelen netjes aan. Dan maken we een aantal opnamen met verschillende belichtingen (HDR techniek) deze techniek zorgt ervoor dat zowel de lichte als de donkere delen goed worden weergegeven in het eindresultaat. Maar van ruimtes met geen of slechte verlichting kunnen we met lange belichting toch heldere foto’s maken.

VASTGOEDfotografie Nabewerking

De vastgoedfoto’s en de interieurfoto’s worden geselecteerd, geoptimaliseerd en geretoucheerd, E Y E Fotografie heeft een beeld voor ogen en zorgt ervoor dat het eindresultaat daar ook aan voldoet. Nabewerking van vastgoedfoto’s is essentieel voor een helder en strak resultaat, de juiste kleurweergave en sfeer. Hierdoor is optimale kwaliteit gewaarborgd. U ontvangt een consistente serie foto’s van het bedrijfspand, winkel hotelkamer of de woning.

LEVERTIJD Binnen 2 dagen

E Y E Fotografie streeft ernaar om de beelden binnen 2 werkdagen na de dag van de opnamen aan te leveren. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de vastgoedfoto’s en snelle levertijd van vastgoedfotograaf E Y E Fotografie, bekijk dan mijn werk en vraag een offerte aan. Klik op de knop hieronder om onze werkwijze te bekijken en eventueel meteen een opdracht te plaatsen.

VASTOGEDFOTOGRAFIE met Virtuele inrichting

Het is voor een geïnteresseerde vaak lastig om zich voor te stellen hoe een kale ruimte eruit ziet als deze geheel is ingericht. Door middel van virtuele inrichting van kale ruimte’s laat je snel en effectief de potentie van een ruimte zien. Het eenvoudig digitaal inrichten van een ruimte kan al vanaf 75 euro per beeld. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op AI gebied kan worden gezorgd voor een meer aangeklede ruimte.

Efficiënte plattegrondinrichting met Floorplanner

Floorplanner plattegronden

Behalve voor vastgoedfotografie kunt u ook voor plattegronden gemaakt met Floorplanner bij EYE Fotografie terecht. Lever geschikte plattegronden aan en wij leveren snel en voor een scherpe prijs plattegronden welke direct te gebruiken zijn in uw woningbrochure en op Funda.

Interieur in stijl

Om uw woning sneller te verkopen is het belangrijk dat de inrichting aantrekkelijk is. Het loont vaak de moeite een stylist(e) in te schakelen die hiervoor kan zorgen. EYE Fotografie Vastgoedfotografie werkt samen met een aantal interieur stylisten en biedt deze extra service aan. Een gestileerde woning laat zich ook beter fotograferen.