Bedrijfsfotografie - Mensen aan het werk

Bedrijfsfotografie

U wilt anderen vertellen waar u met uw bedrijf goed in bent. Welke prachtige producten u maakt. Vertel met bedrijfsfotografie uw verhaal en laat een verassende reportage maken, met sprekende fotografie van uw product of bedrijfsactiviteit. Gebruik de foto’s voor uw online communicatie of voor drukwerk.

Frisse blik

Door met een frisse en nieuwsgierige blik naar uw onderneming te kijken maakt EYE Fotografie bedrijfsreportages die uniek zijn. Daarvoor bespreken we hoe de visuele communicatie van uw bedrijf het beste kan worden vormgegeven, dit kan aan de hand van voorbeelden van fotografie die u aanspreken. Uiteindelijk maken we een eerlijke prijs en leveren snel een passende fotoreportage.

Maak een afspraak met Ivo om de mogelijkheden van bedrijfsfotografie te verkennen.

EYE Fotografie fotografeert voor bedrijven in heel Nederland en Vlaams BelgiĆ«, maar veelal in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland.

Personeel op de foto?

EYE Fotografie maakt voor u eenvormige portretten van medewerkers. Voor gebruik op uw website, op toegangspasjes of in het personeelsdossier. Maar ook als u uw medewerkers met een professionele uitstraling wilt presenteren op bijvoorbeeld Linked-In kan dat worden geregeld. Daarvoor komen we met een mobiele fotostudio bij u op locatie en organiseren de shoot.

Hoogtefotografie: een andere kijk

Wilt u uw bedrijfspand of project eens op een andere manier laten fotograferen? EYE Fotografie kan hiervoor hoogtefotografie inzetten. We fotograferen dan vanaf een statief dat uitschuifbaar is tot bijna 10 meter. Hierdoor kan deze techniek worden ingezet voor het fotograferen van een evenement, wagenpark, personeel of om de voortgang of het eindresultaat van (bouw)projecten vast te leggen. Zoals in dit voorbeeld van een bouwproject in Tilburg.

Bekijk hier enkele voorbeelden van hoogtefotografie

Avondfotografie

Avondfotografie van een bedrijfspand
Avondfotografie van een bedrijfspand. Mazars Utrecht.

Door uw bedrijfspand te fotograferen in het zogenaamde blauwe uur kunnen prachtige sfeerbeelden worden gecreĆ«erd. Soms bijna sprookjesachtig door de aanwezigheid van complementaire kleuren blauw(lucht) en het  warme oranje(kunstlicht).