Een bedrijfsvideo laten maken

Met een bedrijfsvideo kunt u uw potentiële klanten op een toegankelijke manier kennis laten makenmet uw bedrijf of product. Een video wordt hoog gewaardeerd en klanten zijn eerder geneigd uw bedrijf te bezoeken na het bekijken van een bedrijfsvideo.

VERTEL UW VERHAAL MET Een videofilm

EYE Fotografie kan al een bedrijfsvideo leveren vanaf 1200 euro. 

Maar er is natuurlijk van alles mogelijk. Een combinatie met 3D animatie, 2D animatie, interviews, een kort verhaal of mini speelfilm. Gebruik van een greenscreen of inzet van een drone.
Bespreek met mij uw wensen en we maken met en voor uw bedrijf een professionele videoproductie.

Opnamen bedrijfsvideo Geva Vastgoed bij Leolux Experience Center Breukelen

Hoe gaat maken van een bedrijfsvideo of -film?

We maken een afspraak voor een gesprek. Zodat ik een goede indruk kan krijgen van het product, het bedrijf en uw activiteiten. Maar ook van de wensen of verwachtingen. Waar de video getoond gaat worden. Wat de doelgroep is enz.

Hierna bekijken we hoe we uw verhaal het best in beelden kunnen vertellen. U ontvangt een prijsindicatie. Na goedkeuring betaalt u een voorschot van 50% om de productie op te starten. We maken een script, een storyboard en een shotlist. Regelen rekwisieten en props en bepalen locatie’s.

Dan plannen we een dag waarop we gaan filmen. De beelden worden vervolgens bewerkt en gemonteerd. Er komt muziek onder en eventueel tekst of een voice-over. De voice-over wordt opgenomen in een geluidsstudio. U krijgt een versie te zien ter goedkeuring. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd en u ontvangt het videobestand in HD of 4K kwaliteit als digitaal bestand.