Kantoor lichtplein - Eindhoven

Waarom professionele fotografie?

Ivo Verschuuren - Fotograaf in Eindhoven

Fotografie met een eigen stijl

Het belangrijk herkenbaar te zijn met een eigen fotografiestijl omdat we leven in een tijd waarin fotografie en visuele communicatie steeds belangrijker is. De fotografie bepaalt voor een belangrijk deel de indruk die potentiële klanten krijgen van uw product of dienst. Vaak de eerste indruk. U wilt toch niet zelfde foto’s als uw concurrent? Met eigen beelden communiceert u effectiever. Ook zorgt u hiermee als bedrijf voor betere herkenbaarheid. Daarbij is de kwaliteit van de foto’s ook nog eens een stuk hoger dan bij beelden die u bijvoorbeeld van Google haalt.

Ik neem de zorg voor uw professionele foto’s graag op me. U kunt bij mij terecht voor interieurfotografie, vastgoedfotografie en hoogtefotografie. Klanten voor dit soort fotografie zijn onder meer projectontwikkelaars, interieurontwerpers, architecten, makelaars en huiseigenaren. Verder maak ik bedrijfsreportages en sfeer reportages van bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, opening of jubileum. Klanten zijn onder meer vakbladen, Stadsglossy’s en middelgrote bedrijven. Maar ook portretten van directie en of personeel behoren tot de mogelijkheden. De foto’s kunnen dienen voor uw website, sociale media of gedrukte media.

Laat uw product, dienst of mensen professioneel fotograferen en kies voor EYE Fotografie.

Boek

In 2017 heb ik een boek geschreven waarin Porsche-liefhebbers geportretteerd worden. De titel is Why I Drive Porsche. In het boek leest u de verhalen en ziet u vele foto’s deze mensen met hun geliefde Porsche.

Maak een afspraak met Ivo Verschuuren.

“Ik verkoop geen foto’s, maar een unieke manier van kijken”

Geef een reactie