Vastgoedvideo

VAstgoedvideo voor verhuur of verkoop

Vastgoedvideo producties voor zakelijk vastgoed en woningen bieden we aan naast, of in combinatie met, professionele vastgoedfotografie. We betrekken zo potentiële kopers of huurders meer bij het object en belichten de highlights.Door het gebruik van vastgoedvideo komen het bedrijfspand en omgeving nog meer tot leven. Eventueel voorzien van dronebeelden. Hierdoor breng je een positief gevoel en de juiste sfeer over. Een waardevolle toevoeging aan enkel tekst en foto’s. Ook de ranking op Funda verbetert aanzienlijk door het gebruik van video.

FILM voor project portfolio

Vastgoedvideo of vastgoedfilm kan ook op een andere manier ingezet worden. Namelijk voor projectontwikkelaars of bouwbedrijven. Voor sector produceren we stijlvolle video’s van gerealiseerde projecten.

In deze video’s brengen we niet alleen het gebouw in beeld maar kunnen we bijvoorbeeld een projectleider, medewerker of gebruiker van het gebouw aan het woord laten.

Zet vastgoedvideo in op uw sociale mediakanalen en website van uw onderneming. Laat op deze manier een potentiële klant op een prettige en toegankelijke manier kennis maken met de projecten en de expertises van uw onderneming.

Opnamen van vastgoedvideo bij Van Roosmalen Volvo Veldhoven. Opdrachtgever Geva Vastgoed.
Opnamen bedrijfsvideo met presentatrice bij Van Roosmalen Volvo in Veldhoven. Opdrachtgever: Geva Vastgoed.