Interieurfotografie

Interieurfotografie luxe woonhuis
interieurfotografie woonhuis
Interieurfotografie badkamer
Interieur-fotografie vergaderlocatie Eindhoven
interieurfoto bedrijf
Barmeubel Student Bar TU Eindhoven
Barmeubel Student Bar TU Eindhoven
interieurfoto woning
Interieur-fotografie-badkamer
interieurfoto bedrijf
interieurfoto bedrijf
interieurfoto bedrijf
interieurfoto bedrijf

Project

Interieurfotografie met expertise

Als interieurbouwer of -ontwerper wil je jouw werk optimaal presenteren. Een goede interieurfoto laat de toeschouwer de juiste sfeer en uitstraling van het interieur ervaren. EYE Fotografie weet hoe je een interieur het beste kunt vastleggen. Met een scherp oog voor compositie, licht, zichtlijnen en detail. Of het nu gaat om een winkel, bedrijfspand, woning of horecagelegenheid. U wilt het interieur weergeven zoals het in de werkelijkheid ook ervaren wordt. Liefst nog wat mooier.

Belichting bij interieurfoto's

Het gaat vaak fout als bij een interieurfoto zonlicht van buiten door de ramen schijnt. Dan wordt vaak het venster te licht of wit uitgebeten terwijl het interieur te donker is. EYE Fotografie maakt daarom meerdere opnamen met verschillende belichtingen. Deze worden door middel van software gecombineerd tot één foto.  Deze wordt handmatig nabewerkt om een evenwichtig beeld te creëren. Deze techniek noemen we ook wel HDR (High Dynamic Range). Soms gebruiken flitslicht om het evenwicht tussen fel licht buiten en een te donker interieur te herstellen. Door het kiezen van goede standpunten, objectieven en een sublieme nabewerking creëert EYE Fotografie professionele interieurfotografie  voor elke toepassing.

Referenties

EYE Fotografie maakt interieurfoto's voor woningbezitters, interieurontwerpers, horecabedrijven, makelaars en inversterings-maatschappijen in Nederland, België en Duitsland. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de werkwijze van EYE Fotografie. Door een heldere planning en goede communicatie levert EYE Fotografie uw interieurfoto's snel en efficiënt.

EYE Fotografie maakte ondermeer deze klanten tevreden met interieur en/of vastgoed foto's:

Project Details

Categorieën

Interieurfotografie

Project Date:

5 april 2019