Interieurfotografie Nederland

Bent u op zoek naar een partner voor interieurfotografie? Heeft u een prachtige ruimte ontworpen of ingericht? Wilt u een horecagelegenheid sfeervol laten vastleggen? Wilt u uw hotelkamers beter in beeld laten brengen en sneller boekingen ontvangen. Verhuurt u via AirBnb en heeft u sublieme interieurfoto’s nodig van hoge kwaliteit?

Interieurfotografie van EYE Fotografie

Werk samen met EYE Fotografie. Wij nemen u veel werk uit handen. We zorgen voor een goede voorbereiding. We maken indien gewenst voor u de afspraken met de beheerder van de locatie. En leveren snel prachtige foto’s.

De ruimte in beeld

Bij interieurfotografie is het belangrijk om de ruimte die in beeld gebracht moet worden eerst goed te bekijken. En dit vanuit verschillende standpunten. Daar begin ik dan ook altijd mee. Eerst dus zonder camera alle ruimtes bekijken die gefotografeerd moeten gaan worden. En gaandeweg bedenken wat de beste manier is om een ruimte in beeld te brengen.

Interieurfotografie winkel/horeca

Opgeruimd staat netjes

Dat is al een oud gezegde, maar nog steeds waar. Voor het fotograferen zorg ik voor zo weinig mogelijk onnodige objecten en voorwerpen. Die leiden namelijk nogal af van het interieur; hetgeen ik eigenlijk vast wil leggen. Als het om een kantooromgeving gaat slingeren er vaak allerlei stapels papier, magazines, nietmachines of pennen rond. Soms staan er kartonnen dozen of hangt er in maart nog kerstversiering. Dat kan natuurlijk niet.

Dus van tevoren informeer ik de gebruiker van de ruimte goed over wat de bedoeling is. Zodat er, op de dag van de fotografie, een schone opgeruimde locatie voorhanden is.

Het mooiste resultaat krijg je als een ruimte net is opgeleverd. Dan is alles nog nieuw, schoon en netjes. Dus het is een goed idee om de fotografie van een project ruim van te voren in te plannen.