Foto door Just Name via Pexels

Een bedrijfsvideo laten maken

Met een bedrijfsvideo kunt u uw potentiële klanten een kijkje laten nemen in uw bedrijf. Een video wordt goed gewaardeerd en klanten zijn eerder geneigd uw bedrijf te bezoeken na het bekijken van uw bedrijfsvideo.

Een videofilm hoeft niet duur te zijn

EYE Fotografie kan voor u al een bedrijfsvideo maken vanaf 599 euro. Daarvoor ontvangt u 2 video’s een van 2-3 minuten en één van 1 minuut. Bekijk hieronder een voorbeeld van een video van 1 minuut.

Maar er is natuurlijk van alles mogelijk. Een combinatie met 3D animatie, 2D animatie, interviews, een kort verhaal of mini speelfilm. Gebruik van een greenscreen of inzet van een drone.
Bespreek met mij uw wensen en we maken met en voor uw bedrijf een professionele videoproductie.

Hoe gaat maken van een bedrijfsvideo of -film?

We maken een afspraak voor een gesprek. Zodat ik een goede indruk kan krijgen van uw product, uw bedrijf en uw activiteiten. Maar ook van uw wensen of verwachtingen. Waar de video getoond gaat worden. Wat de doelgroep is enz.

Hierna bekijken we hoe we uw verhaal het best in beelden kunnen vertellen. U ontvangt een prijsindicatie. Na goedkeuring betaald u een voorschot van 50% om de productie op te starten. We maken een script, een storyboard en een shotlist. Regelen rekwisieten en props en bepalen locatie’s.

Bedrijfsvideo - achter de schermen

Dan plannen we een dag waarop we komen filmen. De beelden worden vervolgens bewerkt en gemonteerd. Er komt muziek onder en eventueel tekst of een voice-over. De voice-over wordt opgenomen in een geluidsstudio. U krijgt een versie te zien ter goedkeuring. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd en u krijgt uw videobestand in HD kwaliteit digitaal aangeleverd.

Maak vandaag nog een afspraak om ook uw bedrijf te laten schitteren!

Bedrijfsvideo voor M. van der Sande in Oirschot – Adria Benelux